Subsea Seven Vega - Croon

Home / Project /Subsea Seven

Subsea 7 is een wereldleider in de levering van offshore projecten en diensten voor de energiesector.
Zij creëren duurzame waarde door de partner en werkgever van de industrie te zijn bij het leveren van efficiënte offshore oplossingen die de wereld nodig heeft.
In nauwe samenwerking met Subsea 7 heeft Yami, het 9de schip “Seven Vega” met een lengte van 149 meter en 33 meter breed, volledig bekabeld. Yami heeft afgelopen decennia meerdere Subsea 7 projecten uitgevoerd en daarom zich wederom ingezet voor dit project van 1,5 jaar. Het was een grote uitdaging en mooie ervaring. Hier hebben wij de volledige bekabeling gemonteerd van de motor tot aan de panelenbouw. Daarbij is meer dan 450 km kabel gebruikt van glasvezel tot aan hoogspanningskabels. Seven Vega van Subsea 7 kan de komende 20 jaar weer varen met onze bijdrage.

Subsea 7 heeft zich op 12 november 2020  bij de vloot van het bedrijf gevoegd. Het is met opzet ontworpen om economische stroomlijntechnologieën te installeren. Dit omvat complexe pipe-in-pipe, piggyback en elektrisch verwarmde stroomleidingsystemen, stijgleidingen, umbilicals en constructies in waterdiepten tot 3000 meter. Yami heeft op dit vaartuig meer dan 500(!) kilometer aan kabel aangebracht. “ Seven Vega is meer dan een state-of-the-art schip met hoge specificaties en ondersteunende technologieën. Het schip bevat tientallen jaren kennis en ervaring, wat resulteert in een hypermodern buizenlegschip gericht op veiligheid van de bemanning, operationele efficiëntie en flexibiliteit. We zijn het bouwteam en onze leveranciers dankbaar voor hun bijdrage bij het leveren van dit uitzonderlijke schip en we kijken uit naar de start van offshore-activiteiten in de komende weken.” Aldus Phil Simons, Executive Vice President Projects & Operations Subsea 7. Seven Vega is nu operationeel en laad buizen voor haar eerste project.

Meer projecten

Contact

Telefoonnummer:

070-388 29 66

Adres:

Oder 1
2491 DD, ’s-Gravenhage

Proudly developed by No Problem Solutions © Yami BV 2022. All rights reserved.