INDUSTRIE

Maatwerk oplossingen voor de industriële sector

Voor wie?
Hoogspanning
100%
Booreilanden/platforms
100%
olie gas en chemische industrie
100%
Wat bieden wij aan?

Elektromonteurs, datamonteurs, glasvezelmonteurs, middenspanningsmonteurs, doorvoermonteurs (gespecialiseerd in ROXTEC en MCT Brattberg)

Waarom Yami?

Omdat wij met onze ervaring en deskundigheid veel te bieden hebben voor uw project. Wij zorgen voor kwaliteit en continuïteit, ook als partner in uw project. Binnen Yami staan veiligheid, eerlijkheid en transparantie centraal. Wij verleggen continu de grenzen van wat technisch mogelijk is. U heeft een partner nodig die u begrijpt en uw project succesvol afrondt? Yami is zijn naam!

Nieuwe gebouwen tot aan complexe systemen? Yami is uw partner

Netwerken, aansluitingen, schakelkasten en alarmsystemen voor nieuwe gebouwen? Of een oud gebouw dat moet voldoen aan de laatste technische eisen? Dat kunt u het beste aan specialisten als ons overlaten. Yami maakt het.

Last but not least.

Een intensieve samenwerking met partners en opdrachtgevers leidt tot optimale resultaten en langdurige relaties. Dat bewijst zich in onze samenwerking met gerenommeerde opdrachtgevers. Zij zijn het levende bewijs van onze service en expertise op het gebied van Industrie. Wij zijn daar trots op en tonen u dat graag middels referenties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Telefoonnummer:

070-388 29 66

Adres:

Oder 1
2491 DD, ’s-Gravenhage

Proudly developed by No Problem Solutions © Yami BV 2022. All rights reserved.