MARINE & OFFSHORE

Voor wie?

In de Marine & Offshore markt levert Yami complete elektrotechnische installatie voor verschillende scheepstypen. Van onderzoeks- en marine schepen, jachten, cruiseschepen tot aan koopvaardij.
Deze worden ingezet voor de offshore. Daarnaast bieden wij talloze oplossingen en installaties voor booreilanden, productieplatforms en windmolenparken. Als onafhankelijke systeem integrator verzorgt Yami het gehele traject van installatiewerk, panelen bouw, engineering, inbedrijfstelling tot en met onderhoud en service. Veelal zijn de volgende systemen onderdeel van onze levering: elektrische aandrijfsystemen, walstroom aansluitsystemen en scheepsautomatiseringssystemen.

Wat bieden wij aan?

Yami levert een breed scala aan diensten aan de Maritiem en Offshore industrie:

Elektromonteurs, datamonteurs, glasvezelmonteurs, middenspanningsmonteurs, doorvoermonteurs (gespecialiseerd in ROXTEC en MCT Brattberg)

Waarom Yami?

Yami is voor haar opdrachtgevers de uitkomst. Dankzij onze brede kennis, en al meer dan 20 jaar in het vak bieden wij ondersteuning en oplossingen voor verschillende uiteenlopende problemen. Wij zijn een toonaangevende leverancier. Van elektrotechnische diensten tot aan systemen voor Marine & Offshore. Complete installaties worden op maat ontworpen en geproduceerd voor installaties op de Nederlandse scheepswerven of, zoals vaak het geval is, te worden verzonden. Als een kant-en-klare bouwpakket aan scheepswerven in diverse andere landen. Wij hebben als ondersteunende rol in de ontwikkeling en vooruitgang veel mogen betekenen voor vele opdrachtgevers. Onze gerenommeerde opdrachtgevers zijn het levende bewijs van onze service en expertise op het gebied van Marine & Offshore.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Telefoonnummer:

070-388 29 66

Adres:

Oder 1
2491 DD, ’s-Gravenhage

Proudly developed by No Problem Solutions © Yami BV 2022. All rights reserved.