OVER ONS

Wie zijn wij

Ontstaan van Yami

Yami is ruim 20 jaar geleden opgericht door twee vrienden en collega’s vanuit de scheepsvaartbranche met een elektrotechnische achtergrond en kennis van bekabeling.

Het idee om door krachten te bundelen de klant beter van dienst te kunnen zijn, is de basis geweest voor de oprichting van Yami. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een internationale organisatie met 150 enthousiaste vakspecialisten die iedere dag klaar staan om mooie projecten te realiseren.

Onze visie

In een dynamische markt die zich aan de lopende band ontwikkelt weten wij dat het belangrijk is om snel te kunnen schakelen. Opdrachtgevers willen volledig worden ontzorgd en wij zijn trots om aan deze vraag te kunnen voldoen.

Met onze expertise en ervaring leveren wij consequent kwaliteit, wat blijkt uit ons trackrecord.

Hierdoor wordt elk technisch project een groot succes! Onze gespecialiseerde teams werken in continu overleg met de klant samen aan de meest innovatieve oplossingen. Altijd maximaal betrokken bij het project, ook na oplevering!

Onze vakspecialisten

Onze vakspecialisten zijn onze grootste kracht, wij investeren dan ook flink in de ontwikkeling zodat zij altijd werken en leveren volgens de geldende kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij zijn in staat om, in samenwerking met opdrachtgevers, onderaannemers, collega’s en eindgebruikers, elk project naar volle tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden.

Onze missie

Onze missie is om op een duurzame en veilige manier grenzen te verleggen van wat technisch mogelijk is. Wij hechten daarbij waarde aan veiligheid, eerlijkheid en transparantie. Als specialist in de installatiebranche beschikt Yami over de mensen, middelen en mogelijkheden om aan deze ambitieuze doelstelling te werken.

Benieuwd naar wat wij al hebben gerealiseerd?

Onze professionals hebben een topmentaliteit! Voor u bijzonder, voor ons vanzelfsprekend!

Onze Kernwaarden

Expertise

Industrie
Marine & Offshore
Infra

Wat u van ons mag verwachten

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.

Contact

Telefoonnummer:

070-388 29 66

Adres:

Oder 1
2491 DD, ’s-Gravenhage

Proudly developed by No Problem Solutions © Yami BV 2022. All rights reserved.