INFRA

We hebben allemaal belang bij een veilige en duurzame
infrastructuur Yami regelt het!

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede infrastructuur is. Heel Nederland is hiervan afhankelijk. Doordat er continu veranderingen zijn is het noodzakelijk om te investeren in de veiligheid, innovatie en in duurzame oplossingen. HIerbij wordt de beste kwaliteit vereist conform de actuele kwaliteits- en veiligheidseisen. Op zoek naar een betrouwbare partner met de juiste expertise die dit kan realiseren? Projectmatige aanpak en nauwkeurig kunnen plannen? Yami is de juiste partner en regelt alles!

Complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige oplossingen voor tunnels, bruggen, wegen en sluizen.

Door inzet van jarenlange technische kennis en ervaring nemen wij het gehele proces uit handen. Wij geven advies, ontwikkelen en produceren. Logistiek, implementatie en kwaliteitsbewaking? Dat behoort tot onze dagelijkse kost.

In de Infra omgeving hebben wij ervaring met het installeren van middenspanning, openbare verlichting (OV), verkeersregel-installatie(VRI), tunnel technische installatie(TTI). verkeerstechnische installaties (VTI), Dynamisch Verkeers Management en glasvezel( FttH).

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Waarvoor kan u terecht bij Yami

Wij leveren complete oplossingen aan Grond-, Weg-en waterbouw
en aan energie en milieu projecten.

Sectoren waar onze werkzaamheden onder vallen

Impressie

Contact

Telefoonnummer:

070-388 29 66

Adres:

Oder 1
2491 DD, ’s-Gravenhage

Proudly developed by No Problem Solutions © Yami BV 2022. All rights reserved.